Моля, попълнете всички полета! След изпращане на Вашата заявка, Моля свържете се с нас на 0878101061, за да уточним всички подробности относно желанието Ви!

  Ние, от ONLINEMARATONKI, ползваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с опция „Преглед и Тест“ преди плащане. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера. 

  Цената на доставката до офис на Еконт е около 6-7 лева, а до Ваш личен адрес се оскъпява с около 2-3лв. Посочените цени са ориентировъчни. Куриерската услуга за връщането към нас е за зметка на Клиента.

  Ако сте заплатили поръчката си:

  В срок от 30 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продуктът да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избран от Вас модел или ще Ви възстановим пълната стойност, която сте заплатили за него.

  ЗАМЯНА – ако желаете да направите замяна, моля попълнете формата, която се намира в горната част на тази страница. След това се свържете с нас на 0878101061. Куриерската услуга за връщането към нас е за сметка на Клиента.

  ВРЪЩАНЕ – ако желаете да върнете продукт към нас и да Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, моля попълнете формата, която се намира в горната част на тази страница. Изберете опция Връщане. Куриерската услуга за връщането към нас е за сметка на Клиента.

  При желание за възстановяване на сумата, Моля поставете Наложен платеж със стойността, която сте заплатили(без сумата по доставката). Също така, посочете опция преглед, за да прегледаме и установим състоянието на продукта.

  – Ако сте изпратили пратката от офис на Еконт, след два работни дни трябва да отидете до офиса, за да получите парите си. 

  – Ако сте изпратили пратката от адрес, до два работни дни куриер на Еконт ще Ви посети, за да Ви изплати сумата.  

  При заявка за ЗАМЯНА или връщане на доставената стока, КЛИЕНТЪТ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ВЪРНЕ ЗАКУПЕНИЯ ПРОДУКТ ВЪВ ВИДА, В КОЙТО Е БИЛ ПОЛУЧЕН ( ОКОМПЛЕКТОВАН С ЕТИКЕТИ ,КУТИЯ ИЛИ ОПАКОВКА) и НЕУПОТРЕБЯВАН. ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА ГОРЕНАПИСАНОТО, onlinemaratonki.com НЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ЗАМЕНИ ИЛИ ДА ВЪЗСТАНОВИ СТОЙНОСТТА НА ПРОДУКТА.  

  Винаги сме на Ваше разположение!