Марков мъжки екип Adidas Energize Track Suit

149.00лв.

В момента този артикул не е наличен.

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ за оригинални и маркови маратонки и спортни дрехи ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, SALOMON, ASICS, NEW BALANCE
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ ЗА ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ И ДРЕХИ ОТ ONLINEMARATONKI.COM

 

ADIDAS

NIKE

PUMA

REEBOK

ASICS

NEW BALANCE

Таблицa с размери

Описание

Ватиран спортен комплект

Марков мъжки екип Adidas Energize Track Suit

Мъжкият анцуг Adidas Energize Track Suit FW17, един от класическите продукти за анцуг adidas, се предлага на потребителите и на всички любители на спорта. Създаден за студени, ветровити и дъждовни зимни дни и предлагащ висок комфорт и превъзходно представяне на открито, на закрито или при ежедневна употреба, анцугът се отличава с удобен, цип, фиксирана качулка и стилен външен вид. Действайки с осъзнаването на отговорността, мъжката версия на екипа на анцузите на Adidas, произведен от слоеве от памучна смес, за да допринесе за глобалното отглеждане на памук, също е забележителна със своята функция за рязане и прилягане.

Меко докосване

Мъжки анцуг adidas Energize Track Suit FW17 се състои от 70% памук, 30% конструкция от полиестерно руно. В това отношение потният костюм е подходящ за използване през зимните месеци, като същевременно осигурява въздух на тялото с функция от полиестер, компонентът от памук и руно осигурява топлоизолация и поддържа баланса на телесната температура и влагата. Мъжкият анцуг adidas разполага с фиксиран дизайн на качулката на яката, който може да се свие с дантели, за да предпази главата от вятър и дъжд. Предната част на анцуга е с цип в цяла дължина, който се простира от полата до яката, което позволява затваряне с цип отпред. От двете страни има странични джобове с ивици на ръба. Контрастно боядисване на ръцете на анцуга и еластични маншети на китките. Потният костюм с яке с ръкав с прилепнало придаване придава на тялото естетичен вид, като напълно пасва на анатомичната структура на тялото. Изработен от смес от памук и руно, костюмът за пот adidas придава на тялото меко и топло докосване.

Висок комфорт и превъзходни характеристики на Adidas

Мъжки анцуг adidas Energize Track Suit FW17 има странични джобове от двете страни на долния панталон, което ви позволява да носите малки предмети. Костюмът на анцуг може да се регулира до всякакъв размер благодарение на еластичната и кордона талия, която може да се регулира според размера на талията. Потниците, които конусно се стесняват от крака до краката и завършват с гофрирани маншети, пречат на вятъра да навлезе в краката и по този начин краката да не изстинат. Екипът на анцуг, който има превъзходни характеристики във всяко отношение, е подходящ за ежедневна употреба през зимата и за всички спортни занимания. Мъжки анцуг adidas BR6083 Energize Track Suit FW17 е лесен за поддръжка и почистване. Комплектът анцуг, използван съгласно инструкциите за пране, може да остане непокътнат за дълго време и да не се деформира или изкриви.

Предвид опита на утвърдена компания, adidas действа с дълбоко чувство на отговорност към своите потребители. Винаги има за цел да произвежда високоефективни спортни стоки, които винаги се основават на удовлетвореността на клиентите и целят да предлагат на потребителите по-добър и по-висок комфорт. В етапа на производство adidas провежда подробни и технически проучвания за всички свои продукти и анализира необходимите продукти и ги произвежда с качество, което надвишава очакванията. Adidas, която има милиони потребители, които използват марката за всички видове спортни дейности, доказала съществуването си в световен мащаб с отличните си спортни стоки, продължава да бъде гигантска марка, предпочитана от световно известни звезди.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
РАЗМЕРИ

10(204) XL

ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

 

 • Гръдна обиколка (chest):
  Измерете ширината от едната подмишница до другата и умножете по 2
 • Ханш (waist) :Измерете ширината на ханша
 • Талия (hip) :

Измерете ширината на талията в най-широката част

Таблица с размери - дамски дрехи
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

 

 • Гръдна обиколка (chest):
  Измерете ширината от едната подмишница до другата и умножете по 2
 • Ханш (waist) :
  Измерете ширината на ханша
 • Талия (hip) :
  Измерете ширината на талията в най-широката част
womens-dress-chart
Women's Dress Size Chart