Мъжки бутонки ADIDAS ACE 17.4 FG

ОРИГИНАЛНИ МЪЖКИ БУТОНКИ ADIDAS ACE 17.4 FG

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ за оригинални и маркови маратонки и спортни дрехи ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, SALOMON, ASICS, NEW BALANCE
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ ЗА ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ И ДРЕХИ ОТ ONLINEMARATONKI.COM

 

ADIDAS

NIKE

PUMA

REEBOK

ASICS

NEW BALANCE

Таблицa с размери

Описание

ОРИГИНАЛНИ МЪЖКИ БУТОНКИ ADIDAS ACE 17.4 FG
Доминирайте в пространството. Командвайте играта. Създавайте сложни положения, от където да вкарате гол без проблем. Управлявайте играта с всяко докосване в ACE. Тези футболни обувки имат мека горна част на Control Feel, създадена за подобряване на всяко докосване. Предназначени да доминират на тревата.
Характеристика:
– Абсолютен контрол за господарите на играта. – Усетете изцяло обувката, за да контролирате топката – Преместете с високоскоростен контрол и стабилност върху изкуствена трева (синтетично влакно с къси перки) с външната подметка TOTAL CONTROL В този момент adidas Ace 17.4 TF е на най-добра цена и е идеален за вашите дейности. В sportfaster, можете да намерите други продукти, които допълват нашия каталог на футболни obuwki и особено в нашата футболна категория. Имаме разнообразие на бутонки и стоножки, които да отговарят на вашите нужди и да ви накарат да се почувствате вдъхновени да спортувате повече в ежедневието си.

Обичаш ли футбола? Вземи своя Adidas Ace 17.4 FXG и се наслаждавай на развлекателните си дейности със сигурността и увереността, които adidas ви дава. Не забравяйте, че имаме богата гама от футболни обувки, всякакви размери и метеорологични условия. За да ви дадем възможно най-ефективните футболни модели, повечето от нашите футболни артикули са създадени в сътрудничество с професионалистите!

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
НОМЕРА

, ,