-36%

Мъжки маратонки ASICS PATRIOT 8

Original price was: 139.00лв..Current price is: 89.00лв..

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ за оригинални и маркови маратонки и спортни дрехи ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, SALOMON, ASICS, NEW BALANCE
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ ЗА ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ И ДРЕХИ ОТ ONLINEMARATONKI.COM

 

ADIDAS

NIKE

PUMA

REEBOK

ASICS

NEW BALANCE

Таблицa с размери

Описание

Мъжките обувки Asics Patriot 8 са подходящи за работа с ниски километри и тежат само 295 грама (10.4 oz), за да осигурят леко усещане и отлична реакция. Благодарение на дишащата си горна част, изработена от мрежа и изкуствена кожа, те държат краката сухи и свежи, когато нещата се нагорещят, а за комбинация от възглавница и комфорт, има EVA междина подметка. Освен това, приспособимото прилягане се осигурява от подвижната подложка и външната подметка е както твърда, така и издръжлива благодарение на формования каучук.
Характеристика:

Синтетична кожа и мрежа в горната част на маратонката
Леката, комфортна и дишаща горна смес от материали подобрява производителността и приляга.зони на обувката, за изключителна издържливост.
Сваляща се EVA Sockliner – Стелка, поставена вътре в обувката за допълнителен комфорт, който може да бъде свален, за да побере медицинска ортетика.
Тръстична система – пластмасов мост, разположен под арката на краката, осигурява здравина и стабилност без загуба на гъвкавост. Също така помага за контролиране на усукване.
Калифорнийския Slip Твърд – Горната част е зашита около платката EVA и директно прикрепена към средната подметка за по-добра стабилност и максимален комфорт.
EVA междинна подметка – Предназначена за комфорт и допълнително омекотяване.
Рефлективни ивици – Помогнете да се виждате при условия на слаба осветеност.
Изпъкнала гумена подметка – Този лек, гъвкав материал осигурява допълнителна подложка, като същевременно поддържа трайността и гладкото каране.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
НОМЕРА