-22%

Мъжки маратонки NIKE LEGEND REACT 2

139.00лв.

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ за оригинални и маркови маратонки и спортни дрехи ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, SALOMON, ASICS, NEW BALANCE
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ ЗА ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ И ДРЕХИ ОТ ONLINEMARATONKI.COM

 

ADIDAS

NIKE

PUMA

REEBOK

ASICS

NEW BALANCE

Таблицa с размери

Описание

Мъжки маратонки NIKE LEGEND REACT 2
Неутралните бегачи, които се радват на бягане мили след миля с комфорт и стабилност, знаят, че серията на Nike Legend React е една от най-надеждните им възможности. Във второто си издание тези реномирани обувки за бягане придобиват както по-широка форма, така и повече дишане, без да губят нито една от най-добрите си характеристики.
Орегонците постигнаха това чрез силно препроектиране на горната част на Legend React 2, за да има малко по-широк преден крак, както и внедряването на ново TPU усилване около зоните на стъпалото и петата, за да се благоприятства въздушния поток през плетената му мрежа. Наличието на множество перфорации в стъпалата за по-голямо адаптиране на затварянето на кабела, отколкото в предишните модели.
По-високата междинна подметка с по-голям спад прибавя допълнителен слой пяна Nike React за по-голяма възглавница и отзивчивост. Подметката на Legend React 2 използва модифициран модел на вафли, при който по определени чувствителни зони се поставя по-дебел каучук, за да се увеличи сцеплението и издръжливостта му.
Nike Legend React 2 има дишаща горна мрежа и междина подметка с пълна пяна. Те са проектирани да предлагат комфорт на бегачите по целия маршрут.
По-широк:
– Тези обувки имат по-широк преден крак и по-малко компресивна горна част от оригиналните. Вдигнатата мрежа предлага дишане и комфорт.
Мека и реактивна възглавница:
– Технологията Nike React, която предлага меко докосване и реактивно затихване, за да се оптимизира възвръщането на енергия. Междинната подметка е по-висока от тази на оригиналите, за да се включи повече пяна в стелката.
Повече стабилност:
– пяна Nike React в петата за повече стабилност. Двете пени се виждат с различни цветове на подметката, за да образуват удължено лого на Swoosh ..

Характеристика:
– Синтетични покрития в три четвърти панели за повече стабилност и контрол.
– Частичен вътрешен капак с език за лесно поставяне с удобно прилягане.
– Множество уши за дантели с различни опции, за да персонализирате прилягането.
– Ходила с устойчива гума за повече сцепление в области с високо износване.
Nike Legend React 2 е перфектен за завършване на вашето бягане и триатлон. В нашия онлайн магазин runnerinn можете да печелите от множеството предимства и ако направите поръчката си веднага в runnerinn, ще я получите след няколко дни у дома. Освен това, в нашия онлайн магазин за бягане и триатлон можете да намерите други продукти за бягане и триатлон, които допълват Nike Legend React 2.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
НОМЕРА

, ,