-0%

Оригинални маратонки Nike AIR MAX 270 REACT

Original price was: 269.00лв..Current price is: 199.00лв..

В момента този артикул не е наличен.

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ за оригинални и маркови маратонки и спортни дрехи ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, SALOMON, ASICS, NEW BALANCE
ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ ЗА ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ И ДРЕХИ ОТ ONLINEMARATONKI.COM

 

ADIDAS

NIKE

PUMA

REEBOK

ASICS

NEW BALANCE

Таблицa с размери

Описание

Спортни обувки
Оригинални маратонки NIKE AIR MAX 270 REACT
След пускането на популярния цвят, вдъхновен от Bauhaus, Swoosh се завърна с чисто новия Nike Air Max 270 React Geometric Art Multi! Ръцете надолу един от най-добрите нови силуети на годината, той предпазва заветната маратонка за лайфстайл Air Max 270 с пяна React, създавайки обувка, която е най-добрата от двата свята.
Вдъхновен от геометричното изкуство от художници като Анди Уорхол, Air Max 270 React Geometric Art Multi е боядисан в красива палитра, която обединява бели, лилави, жълти и слънчеви оттенъци, за да създаде контрастираща палитра, която просто работи. Едни от първите обувки в модела на Nike използват специално проектирана горна част, която е шиена, тя е елегантна, опростена и изключително съвременна.
Долу ви посрещате с бяла пяна с цяла дължина React, която се допълва от въздушния блок AM270 около петата в тъмно лилав оттенък. За да финализира дизайна, върху езика е релефно „AIR270 REACT“, а финият, но поразителен Swoosh, украсява петата и допълва външния вид.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
НОМЕРА