Детски зимни маратонки

Лятото свърши и температурите падат – зимата скоро ще пристигне и ще донесе със себе си студ и влага. Време е за перфектни детски зимни маратонки, които ще доведат малките ви безопасно през снежни мачове и лед. Децата обичат да играят навън при всяко време. Те се забавляват много, особено в сняг и кал. Детските крачета изискват перфектни обувки, защото те все още растат и се нуждаят от много добро сцепление. Също така не им е позволено да изстиват и като родител можете да се уверите, че детето ви няма да изстине с подходящите зимни ботуши – топлите крака поддържат цялото тяло топло. Зарадвате момичетата с топло подплатени розови зимни ботуши. Подплатеният вал дава допълнителна топлина. Благодарение на връзката с една ръка в областта на шахтата и издърпващия фиксатор, вашето мъниче може лесно да облича и сваля обувките сами. Зоната на стъпалото е направена от водоустойчива и устойчива на удари твърда гума – влагата не може да проникне – а подметката има захващащ профил, който гарантира стабилна основа дори върху ледени повърхности.

ДЕТСКИ БОТИ И БОТУШИ

Никога не трябва да правите без отразяващи елементи на детските ботуши. През зимните месеци рано се стъмнява и те осигуряват подобрена видимост – особено при лоши светлинни условия и особено при движение. По-финият вариант за училище са велурените ботуши с половин височина, които са подплатени с агнешка кожа. Малък лък на гърба на шахтата му придава модерен завършек. Велурът, от който са направени, е устойчив на вода и петна и лесен за почистване. Гофрираната подметка предотвратява плъзгането по гладки повърхности. Момчетата с нетърпение очакват устойчиви на атмосферни влияния ботуши от здрава кожа. Благодарение на меката подплата те са топлоизолиращи до температури от -30 ° C – там може да стане наистина студено. Тези обувки се вписват перфектно благодарение на индивидуално регулируемата шнуровка с издърпващи езичета отстрани. Защитните капачки на петата и пръстите също осигуряват сигурност. Тези ботуши с връзки изглеждат наистина страхотно с дънки.

ОБУВКИ ЗА ДЕЦА

Когато вали дъжд  или сняг, трябва да изберете водоустойчиви детски маратонки. Благодарение на еластичен шнур и запушалка на вала, той може да се регулира по ширина и следователно може да се носи и върху панталон. Свалящата се вътрешна обувка предлага високо ниво на защита срещу замръзване. Критичните зони в областта на пръстите и петите са допълнително подсилени, а силно профилираната гумена подметка осигурява най-доброто сцепление при снежно време. Детските ботуши трябва да имат оптимално прилепване, да осигуряват сигурно задържане и да осигуряват идеална топлина – тогава те са перфектни.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.