ОРИГИНАЛНИ И МАРКОВИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ

Спортни къси панталони за ежедневие или спорт. Адидас и Найк са безспорно най-добри производители на спортни къси панталони за мъже, жени и деца.

Независимо дали са футболни, тенис, джогинг, фитнес или велосипедни шорти – ние предлагаме къси панталони, които да поръчате за всяка спортна дейност, но и за свободното време. Много от тренировъчните панталони се характеризират със силно развити функции, които имат за цел да подчертаят вашето благополучие по време на физическо натоварване. Често ще намерите бързосъхнещи и дишащи влакна, които ви предлагат оптимално управление на влагата. Но има и водоотблъскващи, компресиращи или инхибиращи миризмата вещества. Кои предимства са особено важни за вашите цели зависи не само от спорта, който играете, но и от климатичните условия. Тренирате ли в сухата, добре осветена зала? Или сте навън в дъжд, жега или лоша видимост? Добре поставени джобове, повишават комфорта на отделните функционални панталони и им придават по-специално предназначение. Независимо от това, голяма част от късите панталони могат да се използват за различни видове обучение.

ПОРЪЧАЙТЕ ОНЛАЙН ПРАВИЛНИТЕ ШОРТИ ЗА ВСЕКИ СПОРТ С ПЕРФЕКТНИЯТ ФИТ

Кои шорти са подходящи за вас, разбира се, зависи и от оптималното прилягане. В зависимост от физическата активност, различните разфасовки са различно подходящи. Например за бягане или колоездене обикновено се предпочитат тесни къси панталони. Те са изработени от супереластични тъкани, тъй като са изключително рационализирани и поради липсата на гънки са особено гладки и меки по кожата. За разлика от тях, повечето състезатели и катерачи с топки предпочитат малко по-широки разфасовки в права и правилна форма, тъй като тези класически спортни разфасовки позволяват движения във всички посоки. Определено непринуденото свободно прилягане към подчертания извънгабаритен формат е традиционно популярно сред баскетболистите и скейтърите, които се осмеляват да правят екстремни скокове и изкривявания.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ, МОДЕРНИ КЪСИ ПАНТАЛОНКИ ЗА СПОРТ И ЕЖЕДНЕВИЕ

В горещите летни дни шортите също са перфектни във вашето свободно време. В OnlineMaratonki можете да откриете няколко хубави парчета, с които без усилие да оцелеете през топлия сезон. Тенденционните жени ще намерят всичко – от къси панталони и спортни рокли, с които всички можете да блеснете, до ярко оцветени принтове в небрежен, ежедневен стил. Но ако предпочитате да походите, вместо да се отпуснете на плажа, определено трябва да разгледате нашите къси панталони за открито. Независимо дали са  водоотблъскващи трекинг панталони – екипирайте се с надеждни къси панталони, за да направите следващия си поход или планинска обиколка успешен от самото начало.

 • Дамски къси панталони

  Дамски къси панталони (3)

  ОРИГИНАЛНИ И МАРКОВИ СПОРТНИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ ЗА ЖЕНИ Дамски спортни къси панталони Разнообразни модели оригинални дамски къси панталони в модерни цветове за всеки вкус. Маркови модели спортни къси панталони за жени от Адидас, Найк, Пума за бягане, фитнес, йога или ежедневие. Не се колебай, а избери най-подходящата за теб лятна визия.
 • Детски къси панталони

  Детски къси панталони (6)

  ДЕТСКИ СПОРТНИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ И ШОРТИ НА СВЕТОВНИ МАРКИ Оригинални маркови детски къси панталони Детските шорти са задължителна и вероятно най-обичаната от всички деца част от гардероба през лятото. Можете да избирате колоритни модели - къси панталони със супер герои, както им харесва.
 • Мъжки къси панталони

  Мъжки къси панталони (34)

  МЪЖКИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ Оригинални и маркови мъжки къси панталони, шорти или клинове, с различна дължина и кройка, са необходимост за всеки мъжки гардероб през лятото. Къси панталони за мъже, за бягане, фитнес или всеки ден. Чувствайте се комфотно. Купи сега на супер ниска цена. ШОРТИ ЗА МЪЖЕ - ПЕРФЕКТНАТА ЕКИПИРОВКА ЗА ВСЕКИ СПОРТ Независимо дали футбол, фитнес тренировки или баскетбол…