МЪЖКИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ

Оригинални и маркови мъжки къси панталони, шорти или клинове, с различна дължина и кройка, са необходимост за всеки мъжки гардероб през лятото. Къси панталони за мъже, за бягане, фитнес или всеки ден. Чувствайте се комфотно. Купи сега на супер ниска цена.

ШОРТИ ЗА МЪЖЕ – ПЕРФЕКТНАТА ЕКИПИРОВКА ЗА ВСЕКИ СПОРТ

Независимо дали футбол, фитнес тренировки или баскетбол – гамата мъжки къси панталони е неизчерпаема. Определено ще намерите това, което търсите тук: за спорт тесни, функционални или спортни панталони, за развлекателни дейности карго или бермуди. Разбира се, има и нещо като определен етикет, когато става въпрос за къси панталони: поставянето на къси чорапогащници по време на тренировка по футбол вероятно би предизвикало странни погледи. За разлика от тях, потни панталони, колкото и красиви да са, са доста неподходящи в кафене. В памучни Бермуди можете уверено да ритате децата в парка, преди да се настаните отново на одеялото за пикник. Но не би било забавно да тренирате в студиото: коланът на колана и джобовете на товара отстрани предотвратяват оптималната свобода на движение по време на тренировка. Тук се нуждаете от панталони, които са леки, бързо изсъхват и имат дишащи функции.

МЪЖКИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ: ПОРЪЧАЙТЕ ОНАЛЙН ПРАВИЛНИЯ МОДЕЛ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ

Разбира се, можете да се мотаете пред телевизора у дома в мъжки шорти. Но на първо място най-вероятно търсите подходящ модел за любимия си спорт. Затова първо трябва да помислите къде и за какво искате да ги използвате. Футболните панталони обикновено са малко по-дискретни по отношение на дизайна, но предлагат многобройни функции: в зависимост от производителя, те вкарват с регулиращ влагата Dri-FIT материал, технология Dry Cell или влагоотвеждаща функция Climalite® – всичко за сухо усещане. Разбира се, тези функции се предлагат и от други функционални шорти, независимо дали за тенис или за фитнес. Тук се различават само дизайните и разфасовките. Тъй като в тениса хората обичат да носят бяло, в баскетбола става по-цветно и по-дълго, например в шортите на НБА в ярко жълто / лилаво за феновете на LA Lakers. Тук платът е изработен от лека двуслойна мрежа – също разлика за футболни или бягащи панталони.

ТРЕНИРОВЪЧНИ ШОРТИ ЗА ОПТИМАЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УПРАЖНЕНИЯТА

При по-ниски температури шортите са по-малко подходящи – освен ако не ги направите зимно устойчиви. Когато бягате в парка през есента, можете уверено да носите чорапогащи отдолу. Той не само ви топли, но и изглежда готино. Тази комбинация е идеална за тези, които замръзват много лесно или които не се чувстват комфортно само в чорапогащи. Ако играете футбол на закрито или тренирате мускулите си на машини, тогава разбира се нямате нужда от тази допълнителна защита. Единственото, което има значение тук, е необходимата свобода на движение: нищо не трябва да се щипе – нито в кръста, нито в чатала. И: на първо място, трябва да се чувствате като у дома си в новите си мъжки шорти, тогава нищо не може да се обърка по време на тренировка.

ФИЛТРИ