You are currently viewing Най-добрите мъжки маратонки през 2019г. в SportFaster

Най-добрите мъжки маратонки през 2019г. в SportFaster

Кои са най-добрите мъжки маратонки за 2019г. – въпрос, който може би голяма част от Вас си задават! В тази статия сме описали как точно трябва да направите избора си, за да сте максимално удовлетворени от покупката си!

В живота на човек има много моменти, когато трябва да се адаптира към ситуацията, носейки подходящо облекло, спазвайки определени норми и правила на поведение. Например, ходене на фитнес или тренировка. Това изисква специални, атлетични спортни обувки. Тук се отваря огромният, безграничен свят на обувната индустрия, в който всеки човек ще намери нещо по свой вкус.

Тази индустрия е огромна и българиският пазар в този сегмент предлага впечатляващ брой опции, достъпни за всички: евтини и скъпи, в различни области на дестинация, от различни колекции, висока или ниска подметка, кожа или синтетика.

Най-добрите компании, които произвеждат спортни обувки за мъже:

 Разбира се, има много такива производители. Всички познават тези най-известни мултинационални компании: Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics, New Balance и няколко други. Колекциите им се доставят до повечето маркови магазини по света. Трябва да разберете асортимента на тези компании, за да се ориентирате по-добре в тази индустрия.

Маратонки Adidas

Adidas е немска индустриална компания, която работи от юли 1925 г. Нейният създател Адолф Даслер даде името на концерна на първите три букви на неговото име и фамилия. Сега Adidas е лидер на пазара на спортни продукти и услуги. Има собствена, донякъде разклонена структура на концерна. Производствените линии на Adidas са разделени на три основни групи.

  • Adidas Sport Performance.

В тази посока се произвеждат стоки изключително за спорт и тренировки, оборудвани с модерните технологии на тази компания, като се използват иновации, както и производството на „интелигентни неща“: часовници, фитнес гривни и други.

  • Adidas Sport Heritage (Originals)

В тази област на производство, Adidas не представя най-новите си иновативни разработки за тренировки и спорт. Пуснати са неща, които се отнасят до непринудения стил casual. Основният акцент е върху модните тенденции, а не върху новите технологии. Това направление функционира от 2001 г., въпреки че преди това имаше различни предпоставки за неговото създаване.

  • Мъжки маратонки Adidas Sport Style (Adidas NEO)
naj-dobrite myjki maratonki 2019

Тази производствена линия на Adidas се характеризира с това, че събира всички плодове на сътрудничеството на германския концерн с водещи, известни дизайнери в света на модата. Той работи от 2002 г., но през 2007 г. Adidas Originals и Adidas Sport Style се обединиха, но все още присъстват лога от две различни посоки на спортно облекло и маратонки. Например американската певица и актриса Селена Мари Гомес преди няколко години стана дизайнер на собствената си колекция дрехи StellaSport. Специално място в тази посока заема колекцията Adidas SLVR, основната концепция на която е удобство, простота и практичност – ежедневен

Колкото и странно да изглежда, най-популярните производствени линии на Adidas сред широката публика са Adidas Originals. Именно там тийнейджърите намират идеални неща за себе си. Въпреки това, Adidas NEO и Adidas Perfomance също не се забавят, оставайки същите съответни области на производство като преди десетилетие.

Мъжки Маратонки NIKE

Nike е американска търговска марка, основана през 1964 г. от Бил Бауърман и Фил Найт. Експерти и бизнес анализатори многократно обявяват Nike за най-ценната марка в индустрията за спортни стоки. Тази компания е и най-големият спонсор на много мачове в различни спортове. Подобно на Adidas, Nike има собствено подразделение на дейностите, както и своите дъщерни дружества. Nike Golf – линия спортни дрехи и обувки, създадени специално за голф, като се вземат предвид всички характеристики на този спорт;

Nike Pro – линия спортни облекла и обувки, създадени с помощта на собствените иновации и технологии на Nike, насочени предимно към спортисти и екипировка на спортни отбори; Nike + е линия от спортни дрехи и маратонки, проектирани така, че професионалните спортисти да могат да предават сърдечната честота, изминатите километри или температурата на темата на iPod / IPhone, използвайки специални сензори, вградени в тези спортни продукти. Продуктите Nike + са популярни сред западните професионални спортисти и дори спортистите любител

Nike Air Jordan

Air Jordan е линия от баскетболни дрехи и обувки, вдъхновени от историята на успеха на бившия играч на НБА Майкъл Джордан. Известно време този баскетболист беше дизайнер на тази колекция. Има и някои продукти на LeBron, проектирани от легендарния Джеймс ЛеБрон.

Интересен факт: според статистиката дъщерно дружество на Nike Air Jordan произвежда 95% баскетболни обувки в САЩ. Останалите 5% се отчитат от Adidas Top Ten и други производствени компании.

Nike Skateboarding – специална колекция от маратонки, предназначени за скейтъри. Появата на тези маратонки е разработена от известни западни дизайнери. Обувките се произвеждат с префикса Zoom, което предполага внимание на всички детайли. Converse All Stars е филиал на Nike, който отдавна произвежда легендарни платнени кецове с отличителен надпис на гърба и бял / черен нос. Много хора дори не осъзнават, че Converse по някакъв начин е свързан с Nike.

  • Cole Haan – основана през 30-те години, компанията се занимава с производство на официални, официални обувки, както и официални костюми и ризи. Това е дъщерно дружество на Nike.
  • Hurley International е филиал на Nike, който произвежда собствена линия спортни дрехи и обувки. Емблемата на Hurley International е буквата X, на външен вид наподобяваща зодиакалния знак Риби.

Двете компании, описани по-горе, Cole Haan и Hurley International, не са толкова широко разпространени в България, колкото са в САЩ и Западна Европа. На българиския пазар има широка гама от спортни стоки Nike, Converse, Air Jordan.

Мъжки Маратонки Puma

Puma е германски индустриален концерн, който е специализиран в спортно оборудване, дрехи и обувки. Прави впечатление, че конкурентната компания Adidas е създадена от брата на Адолф Даслер Рудолф Даслер. Въпреки това в живота на конкуренцията им не се виждаше и две компании съществуват в света помежду си. За разлика от широкия спектър от дейности на Adidas и Nike, Puma например не организира приятелски мачове или състезания в Москва.

naj-dobrite myjki maratonki 2019

Интересен факт: въпреки факта, че Puma и индустриалната група Adidas никога не се състезаваха, бяха създадени две фирми – производителите се дължат именно на кавга между двама братя, Адолф и Рудолф Даслер. Именно това събитие послужи като повратна точка в историята на спортната индустрия.

Разбира се, Пума не е толкова широко разпространен на руския пазар, както например Nike и Adidas. Въпреки това, през 2016 г., Puma стана член на едно от най-известните сътрудничества в спортната индустрия: с американската певица Рихан. Резултатът беше много ярки, екстравагантни спортни стоки, които заслужиха признание по целия свят.