Оригинални и маркови маратонки Адидас, Найк на ниски цени. Спортни обувки за мъже, жени и деца. Спортни модели на световноизвестни марки

Големи промоции на  оригинални маратонки за мъже

В онлайн магазин SportFaster винаги може да намерите мъжки обувки, за който и да било спорт. За волейбол, тенис, футбол, бягане, силови спортове и фитнес или практични модели за ежедневния екшън в живота на активния мъж. С промоции на нови колекции или в оутлет секцията ни, ние се стараем да дадем марково качество на достъпни за всекиго цени.

Мъжки, дамски и детски маратонки

Асортиментът в раздела за спортни маратонки постоянно се обновява. Любителите на класика ще открият своите модели, а последните колекции на световните топ марки ще привлекат по-младите, които са винаги в крак със спортната мода. Открийте своите любими спортни маратонки и ги поръчайте още сега, ние ще ви ги доставим с удоволствие.

Може да изберете най-подходящите маратонки за спорт или ежедневие, за работа или разходка в парка:
 • оригинални кожени маратонки – Горната част на спортните обувки, изработени от естествена кожа, позволява на крака да „диша“ свободно в обувките. Кожени маратонки са много удобни, имат оригинален вид за дълго време, благодарение на  гъвкавостта на материала.
 •  модели от синтетика – Благодарение на съвременната технология е създадена синтетична кожа. Според нейните характеристики, тя е по-издръжлива, за разлика от естествените материали. Синтетичната кожа е по-силна, по-лека, по-малко деформируема. По цена, синтетичната кожа е много по-скъпа от естествената кожа.
 • оригинални спортни обувки от текстил –  Мрежести маратонки. Името говори само за себе си: материалът има мрежеста структура. Тъканта е лека и дишаща, има различни размери и вид тъкани: от найлонови или полиестерни нишки. Този материал позволява на въздуха да циркулира свободно.
 • оригинални пролетно/ летни спортни обувки – Летните версии на маратонките имат специална „дишаща” мрежа, която осигурява отлична вентилация на крака дори и в най-горещите дни.
 • оригинални есенно/ зимни спортни обувки –  Трябва да знаете, че движението около града през есента и зимата е не само студено и снежно, но и замърсено от  различни реактиви, които се поръсват по пътищата. Ето защо, при избора на подходящи зимни обувки, трябва да се вземе под внимание не само стилния екстериор.
 • оригинални обувки от Gore-Tex –  Този материал се състои от специална мембрана, която е фиксирана между външната повърхност на обувката и нейната облицовка. Спортните обувки, изработени от Gore-Tex, перфектно задържат топлината вътре, са непроницаеми за вода, дишат добре. Нито влага, нито сняг ще попаднат вътре в такъв продукт, а натрупаната вътрешна влага лесно ще излезе през порите на мембраната. Това е най-добрият вариант за зими с температури около -5 ° C и в случаите, когато движението се извършва главно в колата.
 • оригинални маратонки от неопрен –  Това е микропореста гума от изкуствен произход. Материалът е приятен на допир, перфектно запазва топлината вътре, а влагата не се задържа. Неопренът е издръжлив и перфектно се противопоставя на образуването на гъбички. Въпреки това, тази материя не може да се нарече „дишаща” като Gore-Tex.
 • оригинални спортни обувки от изкуствена кожа –  Изкуствена кожа – има приличен външен вид, перфектно поддържа вътрешността на топло, докато дава на кожата свободно дишане, запазва първоначалните си свойства за дълго време. 
 • Мъжки маратонки

  Мъжки маратонки (184)

  Оригинални мъжки маратонки - за спорт и всеки ден Оригинални и маркови маратонки за мъже. Удобство и комфорт за съвременния мъж с качеството на оригинални мъжки модели Адидас и Найк. Дали ще изберете Nike, Adidas, Puma или друга известна колекция, в онлайн магазина за мъжки обувки на SportFaster имате богат избор на известни модели за всяка ситуация. Oригинални спортни маратонки за мъже на…
 • Дамски маратонки

  Дамски маратонки (23)

  Дамски маратонки Оригинални маратонки за жени, маркови маратонки за жени – за всеки спорт и всеки ден, все повече превземат гардероба на активната и спортуваща жена. Спортните  женски маратонки превземат все по-напористо гардероба на жени и момичета, в спорта или през деня, дамските маратонки са необходимост. Маркови дамски маратонки от световни брандове. Нови колекции на промоционални цени или достъпни оутлет,…
 • Детски маратонки

  Детски маратонки (20)

  Детски маратонки Децата са на крака по цял ден и затова се нуждаят от обувки, които да са удобни за носене и да не ги стискат. В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от детски маратонки в много размери, дизайн и от топ марки. Небрежните обувки за деца впечатляват с доброто си прилепване и много изтънчени детайли. Кожата и платното,…
 • Бебешки маратонки

  Бебешки маратонки (12)

  БЕБЕШКИ МАРАТОНКИ, БЕБЕШКИ БУЙКИ - нови колекции за Вашите деца Маркови бебешки маратонки и сандали Спортните детски обувки и ежедневни маратонки за деца са с особено високи изисквания по международните стандарти. Водещи брандове като Adidas, Nike, Puma, Umbro и т.н. са особено стриктни, когато става дума за детски дрешки или маратонки. Световни марки, сега в SportFaster на страхотни цени Затова…