Оригинални маратонки и маркови спортни комплекти. Adidas, Nike, Salomon, Reebok спортни обувки, кецове и зимни маратонки. В онлайн магазин OnlineMaratonki има голямо разнообразие от спортни стоки за всеки спорт.

Маратонки за бягане и фитнес

Професионалните маратонки за бягане на висококачествени марки като adidas, Nike или Puma в основата си имат всички важни характеристики, които трябва да притежават добрите обувки за джогинг.

Ако искате да изберете маркови маратонки за бягане  – на правилното място сте. Онлайн Маратонки предлага само висококачествени обувки за всеки вид бягане. Мъжки,  дамски и детски модели – 100% ОРИГИНАЛНИ. Можете също така да намерите по-достъпни дрехи за бягане от известни марки в онлайн магазина ни. Това включва панталони за бягане, якета за бягане и ръкавици за бягане с различни размери, както и леки ризи за бягане за мъже и жени.

Футболни обувки – бутонки и стоножки

Всеки, който смята, че атрактивна обувка, оборудвана с всички технологични усъвършенствания, трябва да е невероятно скъпа, греши. В Онлайн Маратонки се предлагат шикозни фитнес обувки за жени и мъже на абсолютно специална цена. Ако ви се иска да приведете тялото си във форма и да блестите във фитнеса, вече няма нужда да претегляте качеството и цената. Най-добре е да го вземете незабавно и да си осигурите чифт висококачествени и в същото време достъпни фитнес обувки в OnlineMaratonki на абсолютна изгодна цена днес! Имате ли нужда от по-достъпно фитнес облекло? След това се огледайте в другите категории и осигурете подходящите за вас фитнес аксесоари.

Изберете правилната маратонки за баскетбол

В OnlineMaratonki.com ще намерите мъжки и дамски баскетболни обувки на реномирани марки като adidas, Nike и Under Armour.  Дори и да не сте професионалист от НБА, но бихте искали да изглеждате и играете като Dirk Nowitzki, LeBron James & Co., тогава разгледайте онлайн магазина OnlineMaratonki.com. Предлагаме мъжки и дамски баскетболни обувки в множество размери, модели и цветове! В края на краищата всяка успешна баскетболна кариера е „базирана“ на правилните баскетболни обувки. Дали adidas баскетболни обувки или модели от други марки зависи изцяло от вас.

Анцузи, спортни комплекти и екипи

Евтини анцузи от гамата OnlineMaratonki.
Има спортни комплекти за всеки сезон. За спортове на открито през зимата трябва да се спрете на модел, който е оборудван с термо подплата. За разлика от тях моделите за топлия сезон са приятно леки. Аутлет магазин Онлайн Маратонки ви предлага множество спортни екипи за жени и мъже. Голяма част от съответната гама се състои от анцузи в класическо черно или тъмно синьо. Но също така са налични и комбинационни варианти като черни панталони и бяло яке или сини панталони и червено яке. Всяка отделна версия е продукт на известна спортна марка например.

ФИЛТРИ